• info@metpordekor.com
  • SSS

Yalı Baskı Fiyatları Neye Göre Değişir?

  • Ana Sayfa
  • Blog
  • Yalı Baskı Kaplama m2 Birim Fiyatları, Dış Cephe Yalı Baskı Mantolama Fiyatları

Yalı Baskı Kaplama m2 Birim Fiyatları, Dış Cephe Yalı Baskı Mantolama Fiyatları

  • Metpor

    Metpor

    info@metpordekor.com

    Okunma Sayısı : 5 173

Yalı Baskı Kaplama m2 Birim Fiyatları, Dış Cephe Yalı Baskı Mantolama Fiyatları

    Yalı Baskı Isı Yalıtım (Mantolama) Fiyatları

    Taban malzemesi genellikle EPS (genleştirilmiş polistiren) köpük olan yalı baskı kaplama, son yıllarda giderek popüler hale gelmiştir. Yalı baskı kaplama, yüksek ısı yalıtım performansı ile birlikte estetik bir görünüm sunar. Bu kaplama, binanın dış cephelerine uygulanır ve yalıtım amaçlı kullanılır. Yapı malzemeleri sektöründe bulunan birçok firma, yalı baskı cephe kaplama hizmeti sunar ve fiyatlar m2 başına değişkenlik gösterir. Fiyatlar, uygulama yapılacak binanın özelliklerine (örneğin, cephe alanı, cephe yapısı, cephe malzemeleri vb.) ve kullanılacak yalıtım malzemesine göre değişir. Yalı baskı kaplama fiyatları, özel bir teklif alınarak belirlenir.

    Yalı baskı dış cephe kaplama m2 fiyatları 2024 yılı dediğimizde;

    2024 hazır dış cephe kaplama malzeme m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm yalı baskı ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 205.00TL + KDV / m2, 4 cm hazır yalı baskı dış cephe kaplama levha fiyatı 245.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 275.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor dış cephe kaplam m2 fiyatı 315.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta mantolama cephe kaplama levhası 350.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm izolasyon ve yalıtım levhası 390.00 ₺ + KDV / m2'dir".

    Buna göre;

    3 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 20.500 TL + KDV olarak,

    4 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 24.500 TL + KDV olarak,

    5 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 27.500 TL + KDV,

    6 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 31.500 TL + KDV,

    7 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 35.000 TL + KDV olarak olarak hesaplanır.

    Dış cephe yalı baskı mantolama levhası 2022 yılında artan maliyetler nedeniyle dikey yönde oldukça fiyatlanmıştı. 2023 yılı için ekonomik koşullar ve artan enflasyon oranları sebebiyle yalı baskı mantolama m2 birim fiyatları bir miktar yükseldi.

    Binalarda yalı baskı dış cephe kaplama m2 fiyatları 2023 yılı dediğimizde;

    2023 hazır yalı baskı mantolama malzeme m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm siding (yalı baskı) ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 125.00TL + KDV / m24 cm hazır fugalı mantolama levha fiyatı 140.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 157.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor yalı baskı mantolama m2 fiyatı 178.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta yalı baskı mantolama cephe kaplama levhası 203.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm yalı baskı izolasyon ve yalıtım levhası 238.00 ₺ + KDV / m2'dir.

    Yalı baskı mantolama metrekare fiyatı, m2 birim olarak 3 cm için 39.00 ₺ + KDV iken, 4 cm içinse 44.00 ₺ + KDV olarak hesaplama yapılır. Bu mantolama strafor fiyatları 2019 yılı için geçerliliğini korumaktadır. Dış cephe mantolama fiyatları 2018 yılında 24.00 TL + KDV iken Dolar ve Euro para birimlerinde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle 2019 yılında fiyatlar artış gösterdi.

    2021 yalı baskı dış cephe kaplama fiyatları ise, 3 cm yalı baskı cephe kaplama levhası için 46.00TL + KDV, 4 cm yalı baskı mantolama plakası 52.00TL + KDV dir. 5cm Yalılı baskı dış cephe mantolama levhası m2 fiyatı ise 56.00TL + KDV dir. Bu yalı baskı ısı yalıtım levha fiyatları dekoratif mantolama çeşitlerinden olan yalı baskı mantolama ve siding mantolama m2 birim fiyatıdır. yalı baskı cephe mantolama malzemeleri fiyatları 6 cm için 63.00TL + KDV'dir.

    2023 Yalı Baskı Mantolama m2 Birim Fiyatları

    Yalı baskı mantolama levhaları boyayı çok iyi tuttuğu için bina ömrü kadar bozulmadan görevini yapmaya devam eder. Yalı baskı dış cephe kaplama malzemeleri, her türlü yüzeye, her türlü bina cephesine uygulanabilir. Dış cephe yalı baskı levhalarının uygulama teknikleri oldukça pratiktir. Eski binaların dış cephesinin yenilenmesi makalemizi de inceleyebilirsiniz. İstanbul mantolama firmaları, rastgele bir dekorasyon ya da mantolama firması değildir. Yapı yalıtımı özel bir etkinlik alanıdır ve kendisine ait pek çok ek kaliteyi söz konusudur. Bu amaçla "cephe giydirme firmaları" sektörde ayrı bir konumda bulunmaktadır.

    Bina cephelerinde söve modelleri ile söve imalatı ve son süreç olarak söve montajı Metpor Söve ve Mantolama olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Bina süsleme ve villa söve modelleri çözümlemelerinde kullanılanacağımız malzemeler, farklı model ve ebatlarda üretilebilme avantajı ile bir adım önde olan malzemelerdir. Bina söve modelleri özellikle, yüzyıllardır bina köşe söve modelleri olarak bilinen köşe taşı uygulaması sayesinde dekoratif bir manzara kazandırır.

    Ahşap yalı baskı malzemelerine göre oldukça avantajlı bir dış cephe kaplama çeşitidir. Güneşten gelen zararlı UV ışınlarına ve deniz etkisine karşı tuzdan dolayı yanma ve çürümeye karşı mukavemet gösterir. Böcek, kurt, mantar, küf, korozyon gibi olumsuz etkilere karşı danayım gücü çok yüksektir. Yalı baskı dış cephe kaplama panelleri doğal görünümlü ahşap dokusu ile cephelere estetik bir mimari manzara verir. Fırtına ve rüzgardan etkilenmez. Neme karşı dayanıklıdır.

    Yalı Baskı Lambiri Mantolama Genel Özellikleri

    1. Yalı baskı lambiri malzemeleri çok hafiftir ve yüksek değerlerde enerji tasarrufu sağlar.
    2. Uygulaması çok kısa sürede oluşturulan basit bir işlemdir.
    3. Çevre dostudur.
    4. Yalı baskı lambiri kaplama çeşitleri ısı yalıtımının yanı sıra, ses yalıtımında da son derece başarılıdır.
    5. Estetik olarak yapılara değer kazandırır ve seneler geçse de cephe sistemleri özelliğini kaybetmez.
    6. Yalı baskı siding lambiri kaplamaları su geçirmez.
    7. Ekonomiktir.

    Bina cephelerinde söve modelleri ile söve imalatı ve son süreç olarak söve montajı Metpor Söve ve Mantolama olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Bina süsleme ve villa söve modelleri çözümlemelerinde kullanılanacağımız malzemeler, farklı model ve ebatlarda üretilebilme avantajı ile bir adım önde olan malzemelerdir. Bina söve modelleri özellikle, yüzyıllardır bina köşe söve modelleri olarak bilinen köşe taşı uygulaması sayesinde dekoratif bir manzara kazandırır.

    Bu yalıtım malzemeleri bilinen yapı için "en iyi izolasyon malzemeleri" olarak tanımlayabileceğimiz kaplamalar binalarda kullanılmaktadır. Binalarda mantolama malzemelerinin özellikleri ele alındığında ortak birkaç özellikten söz edebiliriz. Isı yalıtımı yani mantolama malzemeleri; Ergonomik olması, dış cephe mantolama malzemeleri fiyatları diğer seçeneklere göre daha ucuz ve hafif malzemelerdir. Diğer özellikler ise tercihe, kullanım alanına, yapının olduğu bölgeye ve iklim şartlarına göre seçilebilir. Seçilen izolasyon malzemelerine göre mantolama fiyatları da değişkenlik gösterir.

    <div id="schemaorg-container" style="display: none;">
      <script type="application/ld+json">
        {
          "@context": "https://schema.org",
          "@graph": [
            {
              "@type": "ImageObject",
              "@id": "https://www.metpordekor.com/blog/2937-yali-baski-fiyatlari.html#primaryimage",
              "url": "https://www.metpordekor.com/uploads/posts/2024-02/medium/yalibaski-fiyatlari.jpg",
              "width": 360,
              "height": 180,
              "caption": "Yalı Baskı Fiyatları",
              "alt": "yalı baskı fiyatları, yalı baskı m2 fiyatı, yalı baskı kaplama fiyatları, yalı baskı panelleri fiyatı, yalı baskı levha fiyatları, yalı baskı uygulama fiyatı, yalı baskı maliyeti, yalı baskı metrekare fiyatı, yalı baskı fiyatları, yalı baskı m2 fiyatları, yalı baskı kaplama fiyatları, 2024 yalı baskı fiyatları, yalı baskı metrekare fiyatı, yalı baskı en ucuz fiyat, yalı baskı mantolama fiyatları, eps yalı baskı fiyatları, xps yalı baskı fiyatları, ahşap desenli yalı baskı fiyatları, yalı baskı fiyatları istanbul, yalı baskı fiyatları ankara, yalı baskı fiyatları izmir, yalı baskı fiyatları bursa, yalı baskı fiyatları antalya, yalı baskı fiyatları 2024 m2, yalı baskı mantolama fiyatları 2024, yalı baskı kaplama fiyatları 2024, en ucuz yalı baskı fiyatları 2024, yalı baskı siding fiyatları 2024, "
            },
            {
              "@type": "FAQPage",
              "@id": "https://www.metpordekor.com/blog/2937-yali-baski-fiyatlari.html#faq",
              "mainEntity": [
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama m2 fiyatları nedir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama m2 fiyatları, kullanılan malzeme kalitesine, panel özelliklerine ve uygulama alanının büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. 

    2024 yalı baskı m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm yalı baskı ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 205.00TL + KDV / m2, 4 cm hazır yalı baskı dış cephe kaplama levha fiyatı 245.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 275.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor dış cephe kaplam m2 fiyatı 315.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta mantolama cephe kaplama levhası 350.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm izolasyon ve yalıtım levhası 390.00 ₺ + KDV / m2'dir". Daha kesin bir fiyat almak için uzman bir firmadan teklif almanız önerilir."

                  }
                },
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama fiyatlarını etkileyen faktörler nelerdir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama fiyatlarını etkileyen faktörler şunlardır:
                    
                    1. Kullanılan malzeme kalitesi
                    2. Panel özellikleri (desen, renk, boyut)
                    3. Uygulama alanının büyüklüğü
                    4. Uygulama zorluğu ve gereksinimler
                    5. Ek hizmetler (kurulum, nakliye, vb.)
                    
                    Bu faktörler, yalı baskı kaplama m2 fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir rol oynar."
                  }
                },
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama maliyetini düşürmenin yolları nelerdir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama maliyetini düşürmenin bazı yolları şunlardır:
                    
                    1. Malzeme seçiminde dikkatli olun: Daha uygun fiyatlı malzemeler seçerek maliyeti azaltabilirsiniz.
                    2. Uygulama alanını doğru belirleyin: İhtiyacınızdan fazla malzeme almak maliyeti artırabilir.
                    3. Farklı teklifleri karşılaştırın: Farklı firmalardan teklif alarak en uygun fiyatı bulabilirsiniz.
                    4. Toptan alım yapın: Büyük miktarlarda malzeme alarak indirimlerden faydalanabilirsiniz.
                    5. Profesyonel destek alın: Uzman bir firmadan destek alarak işçilik maliyetlerini minimize edebilirsiniz."
                  }
                }
              ]
            }
          ]
        }
      </script>
    </div>



  • Yalı Baskı Mantolama: Estetik ve Verimliliğin Buluştuğu Cephe Çözümleri
  • Yalı Baskı Dış Cephe Kaplama: Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Yapılar İçin
  • Dış Cephe Kaplama: Binanıza Estetik, Dayanıklılık ve Enerji Verimliliği Kazandırın
  • Dış Cephe Kaplama Malzemeleri 2024: Yüksek Kaliteli, Dayanıklı Dış Cephe Malzemeleri
  • 2024 Mantolama Metrekare m2 Birim Fiyatları




    Yalı Baskı Kaplama m2 Birim Fiyatları, Dış Cephe Yalı Baskı Mantolama Fiyatları

    Metpor Dekor

    Yalı Baskı Isı Yalıtım (Mantolama) Fiyatları

    Taban malzemesi genellikle EPS (genleştirilmiş polistiren) köpük olan yalı baskı kaplama, son yıllarda giderek popüler hale gelmiştir. Yalı baskı kaplama, yüksek ısı yalıtım performansı ile birlikte estetik bir görünüm sunar. Bu kaplama, binanın dış cephelerine uygulanır ve yalıtım amaçlı kullanılır. Yapı malzemeleri sektöründe bulunan birçok firma, yalı baskı cephe kaplama hizmeti sunar ve fiyatlar m2 başına değişkenlik gösterir. Fiyatlar, uygulama yapılacak binanın özelliklerine (örneğin, cephe alanı, cephe yapısı, cephe malzemeleri vb.) ve kullanılacak yalıtım malzemesine göre değişir. Yalı baskı kaplama fiyatları, özel bir teklif alınarak belirlenir.

    Yalı baskı dış cephe kaplama m2 fiyatları 2024 yılı dediğimizde;

    2024 hazır dış cephe kaplama malzeme m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm yalı baskı ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 205.00TL + KDV / m2, 4 cm hazır yalı baskı dış cephe kaplama levha fiyatı 245.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 275.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor dış cephe kaplam m2 fiyatı 315.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta mantolama cephe kaplama levhası 350.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm izolasyon ve yalıtım levhası 390.00 ₺ + KDV / m2'dir".

    Buna göre;

    3 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 20.500 TL + KDV olarak,

    4 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 24.500 TL + KDV olarak,

    5 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 27.500 TL + KDV,

    6 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 31.500 TL + KDV,

    7 cm kalınlıkta 100 m2 dış cephe kaplama fiyatı 35.000 TL + KDV olarak olarak hesaplanır.

    Dış cephe yalı baskı mantolama levhası 2022 yılında artan maliyetler nedeniyle dikey yönde oldukça fiyatlanmıştı. 2023 yılı için ekonomik koşullar ve artan enflasyon oranları sebebiyle yalı baskı mantolama m2 birim fiyatları bir miktar yükseldi.

    Binalarda yalı baskı dış cephe kaplama m2 fiyatları 2023 yılı dediğimizde;

    2023 hazır yalı baskı mantolama malzeme m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm siding (yalı baskı) ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 125.00TL + KDV / m24 cm hazır fugalı mantolama levha fiyatı 140.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 157.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor yalı baskı mantolama m2 fiyatı 178.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta yalı baskı mantolama cephe kaplama levhası 203.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm yalı baskı izolasyon ve yalıtım levhası 238.00 ₺ + KDV / m2'dir.

    Yalı baskı mantolama metrekare fiyatı, m2 birim olarak 3 cm için 39.00 ₺ + KDV iken, 4 cm içinse 44.00 ₺ + KDV olarak hesaplama yapılır. Bu mantolama strafor fiyatları 2019 yılı için geçerliliğini korumaktadır. Dış cephe mantolama fiyatları 2018 yılında 24.00 TL + KDV iken Dolar ve Euro para birimlerinde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle 2019 yılında fiyatlar artış gösterdi.

    2021 yalı baskı dış cephe kaplama fiyatları ise, 3 cm yalı baskı cephe kaplama levhası için 46.00TL + KDV, 4 cm yalı baskı mantolama plakası 52.00TL + KDV dir. 5cm Yalılı baskı dış cephe mantolama levhası m2 fiyatı ise 56.00TL + KDV dir. Bu yalı baskı ısı yalıtım levha fiyatları dekoratif mantolama çeşitlerinden olan yalı baskı mantolama ve siding mantolama m2 birim fiyatıdır. yalı baskı cephe mantolama malzemeleri fiyatları 6 cm için 63.00TL + KDV'dir.

    2023 Yalı Baskı Mantolama m2 Birim Fiyatları

    Yalı baskı mantolama levhaları boyayı çok iyi tuttuğu için bina ömrü kadar bozulmadan görevini yapmaya devam eder. Yalı baskı dış cephe kaplama malzemeleri, her türlü yüzeye, her türlü bina cephesine uygulanabilir. Dış cephe yalı baskı levhalarının uygulama teknikleri oldukça pratiktir. Eski binaların dış cephesinin yenilenmesi makalemizi de inceleyebilirsiniz. İstanbul mantolama firmaları, rastgele bir dekorasyon ya da mantolama firması değildir. Yapı yalıtımı özel bir etkinlik alanıdır ve kendisine ait pek çok ek kaliteyi söz konusudur. Bu amaçla "cephe giydirme firmaları" sektörde ayrı bir konumda bulunmaktadır.

    Bina cephelerinde söve modelleri ile söve imalatı ve son süreç olarak söve montajı Metpor Söve ve Mantolama olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Bina süsleme ve villa söve modelleri çözümlemelerinde kullanılanacağımız malzemeler, farklı model ve ebatlarda üretilebilme avantajı ile bir adım önde olan malzemelerdir. Bina söve modelleri özellikle, yüzyıllardır bina köşe söve modelleri olarak bilinen köşe taşı uygulaması sayesinde dekoratif bir manzara kazandırır.

    Ahşap yalı baskı malzemelerine göre oldukça avantajlı bir dış cephe kaplama çeşitidir. Güneşten gelen zararlı UV ışınlarına ve deniz etkisine karşı tuzdan dolayı yanma ve çürümeye karşı mukavemet gösterir. Böcek, kurt, mantar, küf, korozyon gibi olumsuz etkilere karşı danayım gücü çok yüksektir. Yalı baskı dış cephe kaplama panelleri doğal görünümlü ahşap dokusu ile cephelere estetik bir mimari manzara verir. Fırtına ve rüzgardan etkilenmez. Neme karşı dayanıklıdır.

    Yalı Baskı Lambiri Mantolama Genel Özellikleri

    1. Yalı baskı lambiri malzemeleri çok hafiftir ve yüksek değerlerde enerji tasarrufu sağlar.
    2. Uygulaması çok kısa sürede oluşturulan basit bir işlemdir.
    3. Çevre dostudur.
    4. Yalı baskı lambiri kaplama çeşitleri ısı yalıtımının yanı sıra, ses yalıtımında da son derece başarılıdır.
    5. Estetik olarak yapılara değer kazandırır ve seneler geçse de cephe sistemleri özelliğini kaybetmez.
    6. Yalı baskı siding lambiri kaplamaları su geçirmez.
    7. Ekonomiktir.

    Bina cephelerinde söve modelleri ile söve imalatı ve son süreç olarak söve montajı Metpor Söve ve Mantolama olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Bina süsleme ve villa söve modelleri çözümlemelerinde kullanılanacağımız malzemeler, farklı model ve ebatlarda üretilebilme avantajı ile bir adım önde olan malzemelerdir. Bina söve modelleri özellikle, yüzyıllardır bina köşe söve modelleri olarak bilinen köşe taşı uygulaması sayesinde dekoratif bir manzara kazandırır.

    Bu yalıtım malzemeleri bilinen yapı için "en iyi izolasyon malzemeleri" olarak tanımlayabileceğimiz kaplamalar binalarda kullanılmaktadır. Binalarda mantolama malzemelerinin özellikleri ele alındığında ortak birkaç özellikten söz edebiliriz. Isı yalıtımı yani mantolama malzemeleri; Ergonomik olması, dış cephe mantolama malzemeleri fiyatları diğer seçeneklere göre daha ucuz ve hafif malzemelerdir. Diğer özellikler ise tercihe, kullanım alanına, yapının olduğu bölgeye ve iklim şartlarına göre seçilebilir. Seçilen izolasyon malzemelerine göre mantolama fiyatları da değişkenlik gösterir.

    <div id="schemaorg-container" style="display: none;">
      <script type="application/ld+json">
        {
          "@context": "https://schema.org",
          "@graph": [
            {
              "@type": "ImageObject",
              "@id": "https://www.metpordekor.com/blog/2937-yali-baski-fiyatlari.html#primaryimage",
              "url": "https://www.metpordekor.com/uploads/posts/2024-02/medium/yalibaski-fiyatlari.jpg",
              "width": 360,
              "height": 180,
              "caption": "Yalı Baskı Fiyatları",
              "alt": "yalı baskı fiyatları, yalı baskı m2 fiyatı, yalı baskı kaplama fiyatları, yalı baskı panelleri fiyatı, yalı baskı levha fiyatları, yalı baskı uygulama fiyatı, yalı baskı maliyeti, yalı baskı metrekare fiyatı, yalı baskı fiyatları, yalı baskı m2 fiyatları, yalı baskı kaplama fiyatları, 2024 yalı baskı fiyatları, yalı baskı metrekare fiyatı, yalı baskı en ucuz fiyat, yalı baskı mantolama fiyatları, eps yalı baskı fiyatları, xps yalı baskı fiyatları, ahşap desenli yalı baskı fiyatları, yalı baskı fiyatları istanbul, yalı baskı fiyatları ankara, yalı baskı fiyatları izmir, yalı baskı fiyatları bursa, yalı baskı fiyatları antalya, yalı baskı fiyatları 2024 m2, yalı baskı mantolama fiyatları 2024, yalı baskı kaplama fiyatları 2024, en ucuz yalı baskı fiyatları 2024, yalı baskı siding fiyatları 2024, "
            },
            {
              "@type": "FAQPage",
              "@id": "https://www.metpordekor.com/blog/2937-yali-baski-fiyatlari.html#faq",
              "mainEntity": [
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama m2 fiyatları nedir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama m2 fiyatları, kullanılan malzeme kalitesine, panel özelliklerine ve uygulama alanının büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. 

    2024 yalı baskı m2 birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm yalı baskı ısı yalıtım levhası m2 birim fiyatı 205.00TL + KDV / m2, 4 cm hazır yalı baskı dış cephe kaplama levha fiyatı 245.00TL + KDV / m2'dir. 5 cm yalı baskı mantolama paneli 275.00TL + KDV / m2'dir. 6 cm strafor dış cephe kaplam m2 fiyatı 315.00 ₺ + KDV, 7 cm kalınlıkta mantolama cephe kaplama levhası 350.00 ₺ + KDV/ m2 ve 8 cm izolasyon ve yalıtım levhası 390.00 ₺ + KDV / m2'dir". Daha kesin bir fiyat almak için uzman bir firmadan teklif almanız önerilir."

                  }
                },
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama fiyatlarını etkileyen faktörler nelerdir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama fiyatlarını etkileyen faktörler şunlardır:
                    
                    1. Kullanılan malzeme kalitesi
                    2. Panel özellikleri (desen, renk, boyut)
                    3. Uygulama alanının büyüklüğü
                    4. Uygulama zorluğu ve gereksinimler
                    5. Ek hizmetler (kurulum, nakliye, vb.)
                    
                    Bu faktörler, yalı baskı kaplama m2 fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir rol oynar."
                  }
                },
                {
                  "@type": "Question",
                  "name": "Yalı baskı kaplama maliyetini düşürmenin yolları nelerdir?",
                  "acceptedAnswer": {
                    "@type": "Answer",
                    "text": "Yalı baskı kaplama maliyetini düşürmenin bazı yolları şunlardır:
                    
                    1. Malzeme seçiminde dikkatli olun: Daha uygun fiyatlı malzemeler seçerek maliyeti azaltabilirsiniz.
                    2. Uygulama alanını doğru belirleyin: İhtiyacınızdan fazla malzeme almak maliyeti artırabilir.
                    3. Farklı teklifleri karşılaştırın: Farklı firmalardan teklif alarak en uygun fiyatı bulabilirsiniz.
                    4. Toptan alım yapın: Büyük miktarlarda malzeme alarak indirimlerden faydalanabilirsiniz.
                    5. Profesyonel destek alın: Uzman bir firmadan destek alarak işçilik maliyetlerini minimize edebilirsiniz."
                  }
                }
              ]
            }
          ]
        }
      </script>
    </div>

    logo

    Metpor Dekor ile Hayallerinizdeki Binayı Gerçeğe Dönüştürün!

    Estetik, Kalite ve Mükemmellik Sinerjisiyle Buluşuyor!  Metpor Dekor, Dış Cephe Kaplama, Söve, Isı Yyalıtımı ve Mantolama Alanlarında Öncü, Estetik ve Kaliteli Çözümler Sunan Bir Firmadır. #DışCepheKaplama #Söve #IsıYalıtımı #Mantolama #MetporDekor #Estetik #Kalite #Profesyonellik #Mükemmellik. Binalarınız Hayal Gücünüzün Ötesine Geçsin!

    info@metpordekor.com
    Telefon: + 90 216 387 46 64
    FAX: + 90 216 517 84 33
    GSM: + 90 532 697 15 47
    Petrol İş Mahallesi, Kurtuluş Sokak No: 3/B 34862 Kartal/İstanbul

    2005 - 2023 MT Web Team | Metpor Söve & Mantolama Ürünleri - Metpordekor.com

    whatsapp