• info@metpordekor.com
  • SSS

Dış Cephe Mantolama İstanbul

İstanbul Dış Cephe Mantolama

  • Metpor

    Metpor

    info@metpordekor.com

    Okunma Sayısı : 8 423

İstanbul Dış Cephe Mantolama

    İstanbul Dış Cephe Mantolama

    İstanbul dış cephe ısı yalıtımı firmalarından önde gelen Metpor Söve ve Mantolama Ürünleri, müşterilerine dış cephe ısı yalıtımı, söve uygulaması, izolasyon, çatı yalıtım, dış cephe boya ve aniden çok başka ek hizmetler ile hizmet vermektedir. İstanbul ilinde makul dış cephe mantolama dışında profesyonel ustaları birleştirmek çok zordur. Fakat firmamızda belirleme edilen profesyonel ustalar ve işçilikler hemde makul fiyat ve kampanyalar ile dış cephe ısı yalıtımı yaptırmak çok kolay.

    Dış cephe kaplama çeşitleri denilince ilk akla gelen teknik "mantolama" teknikleridir. Bunun nedeni ise, uygulanmasının az maliyetli olması ve mantolama yapmak için karar alındıktan sonra, hızlıca pratik uygulama aşamasına geçilebilmesidir. Bu polistren dış cephe kaplamaları seçeneğinde en önde gelen uygulama EPS polistren köpük esaslı ısı yalıtım levhalarıdır. Dış cephe kaplama görselleri arasında binada uygulanan dış cephe kaplama önerileri arasında en önde strafor (köpük) olduğu görülmemektedir. Çünkü üzerindeki farklı katmanlarda farklı kaplamalarla dış cephenin ağır şartlarına uygun olması açısından çeşitli katmanlar için binaların dış cephesinin kaplanması işi vard

    Firmamız yalnızca İstanbul dış cephe mantolama değil, İstanbul Anadolu yakası ısı yalıtımı firmaları deyince de akla gelmektedir. Bunun sebebi hizmet ağımızın çok geniş olması ve yalnızca Avrupa yakasına değil İstanbul’un her ilçesine hitap etmemizden kaynaklanmaktadır. İstanbul mantolamaı firmaları arasında ilk sıralarda ismimizi duymak bizlere haysiyet ve gurur vermektedir. 

    En iyi Mantolama Firmaları

    En iyi mantolama firmaları arasında belirleme edilen Metpor Söve & Mantolama Ürünleri, sizlere en iyi hizmeti vermek amacıyla her geçtiğimiz gün kadrosunu ve kaliteli malzeme yapısını yenilemektedir. Esasında en iyi ısı yalıtımı firmaları kelimeleri en kaliteli malzeme tercihini yapan ya da en ucuz ısı yalıtımı yada en kaliteli mantolama malzemesi demek değildir. En iyi ısı yalıtımı firmaları, kaliteli malzeme ile doğru ustanın buluşması sonunda ortaya gelir.

    Firmamızın dış cephe kaplama ustaları profesyonel ve deneyimli ustalar ile donatılmış aynı vakitte kaliteli malzeme kullanarak makul ısı yalıtımı fiyatı ile en iyi ısı yalıtımı firmaları arasında gösterilmektedir. Hem de müşterilerimize verdiğimiz kampanyalı fiyatlar, süratli iş teslimi, itimat edilir ısı yalıtımı, garanti fırsatları ve bedava keşifler bizleri buralara taşımıştır. Bu amaçla İstanbul dış cephe ısı yalıtımı firmaları arasında önder koordinatlara geldik.

    Metpor Söve & Mantolama, evinizdeki ısı kaybını azaltmak için evinizin iyi yalıtıldığından emin olmanıza yardım ederiz. Yapacağımız pratik mantolama kaplamaları, evinizin ısı kaybını % 50 oranında azaltmanıza yardımcı olabilir. Şuradaki linkten ısı yalıtım malzemeleri ve özellikleri hakkında kapsamlı verilere ve ısı yalıtım malzeme tavsiyesi alabilmeniz mümkündür.

    Avrupa Yakası Mantolama Firmaları

    İstanbul Avrupa yakası mantolama firmaları ile Anadolu yakası ısı yalıtımı firmaları ortamında ilk sıralarda yer alan firmamız Metpor Söve & Mantolama Ürünleri sizlere ücretsiz keşif, ısı yalıtımı yapılacak olan bölgelerin analizlerini ve raporlamalarını bedava olarak vermektedir.

    Böylece sizler hem yaptıracağınız dış cephe ısı yalıtımı fiyatlarını hemde analizlerini bedava almış oluyorsunuz. Bunlarla birlikte yaptığımız her işin gerisinde durmamız sizlere garanti ısı yalıtımı fırsatlarını da getiriyor. Avrupa Yakası mantolama firmaları arasında en uzun ısı yalıtımı garantisi veren bir dış cephe kaplama firması olarak sizlere İstanbul’un her iki yakasında da hizmet vermeye devam ediyoruz.

    Dış Cephe Mantolama Fiyatları 2018 – 2019
    Dış cephe ısı yalıtımı fiyatları hem 2018 hemde 2018 senesinde çok artış göstermiştir. Fakat firmamızda daimi olan kampanyalar ve müşterilerimize destek hedefiyle oluşturduğumuz emniyet sözleri sonunda fiyatlarımızda farklılık yapmamış olup kampanyalı fiyatlarla da desteklemiş durumdayız.

    1. Dış cephe mantolama malzemeleri plakalarının üzerinde kullanılan kaplama akrilik esaslı olup, dış cephe koşullarına son derece dayanıklıdır.
    2. Yapı mantolama malzemeleri sudan, nemden, dondan ve UV den etkilenmez.
    3. Esnektir çatlama yapmaz.
    4. Isı iletim katsayısı çok düşüktür. (0,031 – 0,035 W/mK)
    5. Isı yalıtımı değeri yüksektir.
    6. Ekonomiktir.
    7. Dış cephede yapılan mantolama yapının şekline ve konumuna göre % 60'a varan kazanç sağlar.
    8. 2 - 3 yıl içerisinde sistem kendini amorti eder.
    9. Yalıtım sistemi bina ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam eder.
    10. Yangın sınıfı B1 dir. Yani alevi yürütmeyen özelliktedir.

    Hem de istanbul mantolama fiyatları ön görü edebildiğiniz gibi bina boyutuna, cephe bölgesine, koordinat ve ısı yalıtımı şekline göre değişkenlik göstermektedir. Bu amaçla dış cephe mantolama fiyatları ile ilgili kesinlikle güncel fiyatlar almalı ve bizlerle direk olarak görüşme sağlamanız daha iyi olacaktır. Binalarda ısı yalıtımı sağlamak suretiyle oluşturulan dış cephe kaplama uygulaması değişik katmanlardan oluşur. 

    Dış cephe mantolama ve İç cephe mantolama ve tüm yalıtım uygulamaları için uygundur. Cephe mantolama uygulamalarında hem iç mekanda hemde dış cephe ahşap görünümlü cephe kaplama malzemeleri, yalıtım ürünü olarak kullanılabilecek olan Metpor ürünleri söve ve mantolama ürünleri ile ısı yalıtımı malzemelerini görsel olarak zenginleştiren, en büyük iç cephe ve dış cephe söve kaplama malzeme üretici firma olarak sizlere sunuyoruz.

    Dış Cephe Dekoratif Kaplamaları İle Isı Yalıtımı

    Dış cephe mantolama uygulaması yaptırırken günümüzde binaların görselliği de düşünülmektedir. Bunun amacıyla dekoratif dış cephe ısı yalıtım uygulamaları tercih edilmektedir. Dış cephe kaplama modelleri söz hususu olduğunda değişik dekoratif yapı malzemeleri olduğu görülmektedir. Hatta binanın bir köşesi ya da küçük bir alanı değil, uygulanan dış cephe dekorasyon tüm dekoratif dış cephe kaplaması şeklinde olmaktadır. Bu nedenle tercih edilen fugalı dış cephe kaplama malzemesi, yalı baskı kaplaması veya farklı dekoratif dış cephe kaplama malzemesi üzerine akrilik ve mineral yapılar kullanarak dekoratif bir görsellik elde ederek söve cephe kaplamasıyla, mantolama yapılması mümkündür.

    Dıştan Mantolama Uygulaması

    Dış cephe mantolama yöntemleri oluşturulan yatırımı en kısa sürede geri kazandıran mantolama yöntemidir. Mantolama dış yüzeylere oldu kadar yapının amacıyla da oluşturulan bir izolasyon sistemidir. Ana prensip hayat alanlarının dış etkenler ile ilişkisini en hafif ve sağlam malzeme ile en aza indirmektir. Bilindiği gibi yapılarımız kış aylarında soğur ve yaz aylarında ısınır. Yalıtım gerektiğinden ötürü kış aylarında detaylı yollarla ısınma tekrar yaz aylarında ise soğuma sağlanır. Elbetteki bu bir maliyet ve yatırımdır. Mantolama genel manası ile soğuk ve sıcak havanın mevsimine göre geçişini azaltmak amacıyla oluşturulan bir dış cephe kaplama sistemidir. Teknik adı ile dıştan mantolama uygulaması olarak tanınan ısı yalıtımı sistemi, TS 825 ile yeni binalarda mecburi duruma gelmiş ve ısıtma ve soğutma giderlerini % 50 ye varan oranlarda azaltması nedeni ile en çok tercih edilen yalıtım sistemi olmuştur.

    Neden Mantolama Dışarıdan Yapılmalıdır? Hakkında Faydalı Bilgiler

    Dış Cephe Isı Yalıtmının Faydaları

    1. Mantolama yapısal olarak su geçirmez ama yüksek oranda buhar geçirgendir.
    2. Isı kaybının önüne geçerek %50 oranlarında enerji tasarrufu sağlar.
    3. Mantolama sistemi ekonomik olmakla eş güdümlü birkaç sene ortamında geri kazanım elde edilir.
    4. Kış aylarında soğuktan, yaz aylarında ise sıcaktan korur.
    5. Hem ısı hem de su izolasyonu sağlar.
    6. Mantolama bir dıştan ısı yalıtımı sistemi bulunduğu amacıyla ısı köpükleri oluşmaz ve betonarmenin korozyona uğramasını engeller.
    7. Mantolama yalnızca dış alanlara değil yoğunlaşmayı ve rutubeti önlemesi nedeni ile iç alanlarda da konfor sağlar.
    8. Isıtma ve soğutma amacıyla daha az enerji harcayan cihazlar kullanılmasına imkân sağlar.
    9. Kullanım ömrü uzundur.
    10. Yapılarınıza söve özellikleri sayesinde yeni bir manzara katar.
    11. Uygulama süratli olmakla eş güdümlü etrafa zarar vermez.
    İstanbul Mantolama Uygulamaları

    Enerji verimliliği ve tasarrufu ile alakalı bilimsel çalışmalara önem verildi. İnsanların hayat kalitesinden ve konforundan taviz vermeden, enerji tasarrufu sağlamak amacıyla alınabilecek 3 teknik bulunmaktadır. Bunlar, yüksek verimli cihazların kullanılması, ısı yalıtım malzemeleri aracılığıyla yapılacak mantolamadır. Bu üç tedbir arasında ilk sırayı ise ısı izolasyonu alır. Etkin bir ısı yalıtımı uygulamasının yapılmadığı binalarda enerji kullanımı çok fazladır. Hesaplamalar etkin bir mantolama ile yapılarda ortalama %50 enerji tasarruf edilebileceğini meydana koymaktadır.



  • 2024 Mantolama Firmaları Rehberi: Isı Yalıtımında Zirve
  • Dış Cephe Kaplama: Binanıza Estetik, Dayanıklılık ve Enerji Verimliliği Kazandırın
  • İstanbul'da Binalarda Mantolama (Isı Yalıtım) Uygulamaları
  • İstanbul Mantolama Fiyatları 2024, Mantolama m2 Fiyatları İstanbul
  • Dış Cephe Kaplama Malzemeleri 2024: Yüksek Kaliteli, Dayanıklı Dış Cephe Malzemeleri




    İstanbul Dış Cephe Mantolama

    Metpor Dekor

    İstanbul Dış Cephe Mantolama

    İstanbul dış cephe ısı yalıtımı firmalarından önde gelen Metpor Söve ve Mantolama Ürünleri, müşterilerine dış cephe ısı yalıtımı, söve uygulaması, izolasyon, çatı yalıtım, dış cephe boya ve aniden çok başka ek hizmetler ile hizmet vermektedir. İstanbul ilinde makul dış cephe mantolama dışında profesyonel ustaları birleştirmek çok zordur. Fakat firmamızda belirleme edilen profesyonel ustalar ve işçilikler hemde makul fiyat ve kampanyalar ile dış cephe ısı yalıtımı yaptırmak çok kolay.

    Dış cephe kaplama çeşitleri denilince ilk akla gelen teknik "mantolama" teknikleridir. Bunun nedeni ise, uygulanmasının az maliyetli olması ve mantolama yapmak için karar alındıktan sonra, hızlıca pratik uygulama aşamasına geçilebilmesidir. Bu polistren dış cephe kaplamaları seçeneğinde en önde gelen uygulama EPS polistren köpük esaslı ısı yalıtım levhalarıdır. Dış cephe kaplama görselleri arasında binada uygulanan dış cephe kaplama önerileri arasında en önde strafor (köpük) olduğu görülmemektedir. Çünkü üzerindeki farklı katmanlarda farklı kaplamalarla dış cephenin ağır şartlarına uygun olması açısından çeşitli katmanlar için binaların dış cephesinin kaplanması işi vard

    Firmamız yalnızca İstanbul dış cephe mantolama değil, İstanbul Anadolu yakası ısı yalıtımı firmaları deyince de akla gelmektedir. Bunun sebebi hizmet ağımızın çok geniş olması ve yalnızca Avrupa yakasına değil İstanbul’un her ilçesine hitap etmemizden kaynaklanmaktadır. İstanbul mantolamaı firmaları arasında ilk sıralarda ismimizi duymak bizlere haysiyet ve gurur vermektedir. 

    En iyi Mantolama Firmaları

    En iyi mantolama firmaları arasında belirleme edilen Metpor Söve & Mantolama Ürünleri, sizlere en iyi hizmeti vermek amacıyla her geçtiğimiz gün kadrosunu ve kaliteli malzeme yapısını yenilemektedir. Esasında en iyi ısı yalıtımı firmaları kelimeleri en kaliteli malzeme tercihini yapan ya da en ucuz ısı yalıtımı yada en kaliteli mantolama malzemesi demek değildir. En iyi ısı yalıtımı firmaları, kaliteli malzeme ile doğru ustanın buluşması sonunda ortaya gelir.

    Firmamızın dış cephe kaplama ustaları profesyonel ve deneyimli ustalar ile donatılmış aynı vakitte kaliteli malzeme kullanarak makul ısı yalıtımı fiyatı ile en iyi ısı yalıtımı firmaları arasında gösterilmektedir. Hem de müşterilerimize verdiğimiz kampanyalı fiyatlar, süratli iş teslimi, itimat edilir ısı yalıtımı, garanti fırsatları ve bedava keşifler bizleri buralara taşımıştır. Bu amaçla İstanbul dış cephe ısı yalıtımı firmaları arasında önder koordinatlara geldik.

    Metpor Söve & Mantolama, evinizdeki ısı kaybını azaltmak için evinizin iyi yalıtıldığından emin olmanıza yardım ederiz. Yapacağımız pratik mantolama kaplamaları, evinizin ısı kaybını % 50 oranında azaltmanıza yardımcı olabilir. Şuradaki linkten ısı yalıtım malzemeleri ve özellikleri hakkında kapsamlı verilere ve ısı yalıtım malzeme tavsiyesi alabilmeniz mümkündür.

    Avrupa Yakası Mantolama Firmaları

    İstanbul Avrupa yakası mantolama firmaları ile Anadolu yakası ısı yalıtımı firmaları ortamında ilk sıralarda yer alan firmamız Metpor Söve & Mantolama Ürünleri sizlere ücretsiz keşif, ısı yalıtımı yapılacak olan bölgelerin analizlerini ve raporlamalarını bedava olarak vermektedir.

    Böylece sizler hem yaptıracağınız dış cephe ısı yalıtımı fiyatlarını hemde analizlerini bedava almış oluyorsunuz. Bunlarla birlikte yaptığımız her işin gerisinde durmamız sizlere garanti ısı yalıtımı fırsatlarını da getiriyor. Avrupa Yakası mantolama firmaları arasında en uzun ısı yalıtımı garantisi veren bir dış cephe kaplama firması olarak sizlere İstanbul’un her iki yakasında da hizmet vermeye devam ediyoruz.

    Dış Cephe Mantolama Fiyatları 2018 – 2019
    Dış cephe ısı yalıtımı fiyatları hem 2018 hemde 2018 senesinde çok artış göstermiştir. Fakat firmamızda daimi olan kampanyalar ve müşterilerimize destek hedefiyle oluşturduğumuz emniyet sözleri sonunda fiyatlarımızda farklılık yapmamış olup kampanyalı fiyatlarla da desteklemiş durumdayız.

    1. Dış cephe mantolama malzemeleri plakalarının üzerinde kullanılan kaplama akrilik esaslı olup, dış cephe koşullarına son derece dayanıklıdır.
    2. Yapı mantolama malzemeleri sudan, nemden, dondan ve UV den etkilenmez.
    3. Esnektir çatlama yapmaz.
    4. Isı iletim katsayısı çok düşüktür. (0,031 – 0,035 W/mK)
    5. Isı yalıtımı değeri yüksektir.
    6. Ekonomiktir.
    7. Dış cephede yapılan mantolama yapının şekline ve konumuna göre % 60'a varan kazanç sağlar.
    8. 2 - 3 yıl içerisinde sistem kendini amorti eder.
    9. Yalıtım sistemi bina ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam eder.
    10. Yangın sınıfı B1 dir. Yani alevi yürütmeyen özelliktedir.

    Hem de istanbul mantolama fiyatları ön görü edebildiğiniz gibi bina boyutuna, cephe bölgesine, koordinat ve ısı yalıtımı şekline göre değişkenlik göstermektedir. Bu amaçla dış cephe mantolama fiyatları ile ilgili kesinlikle güncel fiyatlar almalı ve bizlerle direk olarak görüşme sağlamanız daha iyi olacaktır. Binalarda ısı yalıtımı sağlamak suretiyle oluşturulan dış cephe kaplama uygulaması değişik katmanlardan oluşur. 

    Dış cephe mantolama ve İç cephe mantolama ve tüm yalıtım uygulamaları için uygundur. Cephe mantolama uygulamalarında hem iç mekanda hemde dış cephe ahşap görünümlü cephe kaplama malzemeleri, yalıtım ürünü olarak kullanılabilecek olan Metpor ürünleri söve ve mantolama ürünleri ile ısı yalıtımı malzemelerini görsel olarak zenginleştiren, en büyük iç cephe ve dış cephe söve kaplama malzeme üretici firma olarak sizlere sunuyoruz.

    Dış Cephe Dekoratif Kaplamaları İle Isı Yalıtımı

    Dış cephe mantolama uygulaması yaptırırken günümüzde binaların görselliği de düşünülmektedir. Bunun amacıyla dekoratif dış cephe ısı yalıtım uygulamaları tercih edilmektedir. Dış cephe kaplama modelleri söz hususu olduğunda değişik dekoratif yapı malzemeleri olduğu görülmektedir. Hatta binanın bir köşesi ya da küçük bir alanı değil, uygulanan dış cephe dekorasyon tüm dekoratif dış cephe kaplaması şeklinde olmaktadır. Bu nedenle tercih edilen fugalı dış cephe kaplama malzemesi, yalı baskı kaplaması veya farklı dekoratif dış cephe kaplama malzemesi üzerine akrilik ve mineral yapılar kullanarak dekoratif bir görsellik elde ederek söve cephe kaplamasıyla, mantolama yapılması mümkündür.

    Dıştan Mantolama Uygulaması

    Dış cephe mantolama yöntemleri oluşturulan yatırımı en kısa sürede geri kazandıran mantolama yöntemidir. Mantolama dış yüzeylere oldu kadar yapının amacıyla da oluşturulan bir izolasyon sistemidir. Ana prensip hayat alanlarının dış etkenler ile ilişkisini en hafif ve sağlam malzeme ile en aza indirmektir. Bilindiği gibi yapılarımız kış aylarında soğur ve yaz aylarında ısınır. Yalıtım gerektiğinden ötürü kış aylarında detaylı yollarla ısınma tekrar yaz aylarında ise soğuma sağlanır. Elbetteki bu bir maliyet ve yatırımdır. Mantolama genel manası ile soğuk ve sıcak havanın mevsimine göre geçişini azaltmak amacıyla oluşturulan bir dış cephe kaplama sistemidir. Teknik adı ile dıştan mantolama uygulaması olarak tanınan ısı yalıtımı sistemi, TS 825 ile yeni binalarda mecburi duruma gelmiş ve ısıtma ve soğutma giderlerini % 50 ye varan oranlarda azaltması nedeni ile en çok tercih edilen yalıtım sistemi olmuştur.

    Neden Mantolama Dışarıdan Yapılmalıdır? Hakkında Faydalı Bilgiler

    Dış Cephe Isı Yalıtmının Faydaları

    1. Mantolama yapısal olarak su geçirmez ama yüksek oranda buhar geçirgendir.
    2. Isı kaybının önüne geçerek %50 oranlarında enerji tasarrufu sağlar.
    3. Mantolama sistemi ekonomik olmakla eş güdümlü birkaç sene ortamında geri kazanım elde edilir.
    4. Kış aylarında soğuktan, yaz aylarında ise sıcaktan korur.
    5. Hem ısı hem de su izolasyonu sağlar.
    6. Mantolama bir dıştan ısı yalıtımı sistemi bulunduğu amacıyla ısı köpükleri oluşmaz ve betonarmenin korozyona uğramasını engeller.
    7. Mantolama yalnızca dış alanlara değil yoğunlaşmayı ve rutubeti önlemesi nedeni ile iç alanlarda da konfor sağlar.
    8. Isıtma ve soğutma amacıyla daha az enerji harcayan cihazlar kullanılmasına imkân sağlar.
    9. Kullanım ömrü uzundur.
    10. Yapılarınıza söve özellikleri sayesinde yeni bir manzara katar.
    11. Uygulama süratli olmakla eş güdümlü etrafa zarar vermez.
    İstanbul Mantolama Uygulamaları

    Enerji verimliliği ve tasarrufu ile alakalı bilimsel çalışmalara önem verildi. İnsanların hayat kalitesinden ve konforundan taviz vermeden, enerji tasarrufu sağlamak amacıyla alınabilecek 3 teknik bulunmaktadır. Bunlar, yüksek verimli cihazların kullanılması, ısı yalıtım malzemeleri aracılığıyla yapılacak mantolamadır. Bu üç tedbir arasında ilk sırayı ise ısı izolasyonu alır. Etkin bir ısı yalıtımı uygulamasının yapılmadığı binalarda enerji kullanımı çok fazladır. Hesaplamalar etkin bir mantolama ile yapılarda ortalama %50 enerji tasarruf edilebileceğini meydana koymaktadır.

    logo

    Metpor Dekor ile Hayallerinizdeki Binayı Gerçeğe Dönüştürün!

    Estetik, Kalite ve Mükemmellik Sinerjisiyle Buluşuyor!  Metpor Dekor, Dış Cephe Kaplama, Söve, Isı Yyalıtımı ve Mantolama Alanlarında Öncü, Estetik ve Kaliteli Çözümler Sunan Bir Firmadır. #DışCepheKaplama #Söve #IsıYalıtımı #Mantolama #MetporDekor #Estetik #Kalite #Profesyonellik #Mükemmellik. Binalarınız Hayal Gücünüzün Ötesine Geçsin!

    info@metpordekor.com
    Telefon: + 90 216 387 46 64
    FAX: + 90 216 517 84 33
    GSM: + 90 532 697 15 47
    Petrol İş Mahallesi, Kurtuluş Sokak No: 3/B 34862 Kartal/İstanbul

    2005 - 2023 MT Web Team | Metpor Söve & Mantolama Ürünleri - Metpordekor.com

    whatsapp